Politika Privatnosti

Politika privatnosti za Spinalis.rs

U ime internet prodavnice Spinalis, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i korisnika. Ova politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke.

1. Prikupljanje ličnih podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu i pružili Vam kvalitetne usluge, prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o Vama. Ovi podaci uključuju:

  • Vaše ime i prezime
  • Adresu
  • E-mail adresu
  • Telefon

Prikupljamo ove informacije isključivo kako bismo omogućili isporuku željene robe i informisali Vas o statusu Vaše narudžbine. Svi prikupljeni podaci su sigurni i nećemo ih nikada ustupiti trećim licima.

2. Upotreba ličnih podataka

Vaše lične podatke koristimo isključivo u svrhe tehničke administracije našeg web sajta, kako bismo vam omogućili pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju s Vama. Naši zaposleni su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

3. Pravo na izbor

Svi posetioci i kupci imaju pravo da biraju kako žele da se koriste njihovi podaci, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa naše mailing liste (newsletter). Respektujemo Vašu želju i obezbeđujemo jednostavan način za izmenu Vaših preferencija.

4. Bezbednost podataka

Vaša bezbednost je naš prioritet. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije. Vaši podaci su sigurni kod nas i čuvaju se na sigurnom serveru.

5. Deljenje podataka sa trećim licima

Vaše lične podatke nećemo predavati trećim licima, osim ako to zakon ne zahteva.

6. Analiza podataka

Osim osnovnih podataka o Vama, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje tražite i kupujete, kao i o stranicama koje posećujete na našem sajtu. Ove informacije koristimo kako bismo poboljšali ponudu proizvoda i izgled naše internet prodavnice, čime Vam omogućavamo jednostavniju, sigurniju i udobniju kupovinu.

Zaključak

Vaša privatnost je od suštinskog značaja za nas. Obećavamo da ćemo pažljivo čuvati Vaše lične podatke i koristiti ih isključivo u skladu s ovom politikom privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s Vašim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Hvala Vam što koristite Spinalis.rs.